Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Уряд Януковича – єдиний за всю історію України, який „наїхав” на соціальні гарантії гірників, – Володимир В’язівський

„Проект Держбюджету, який сьогодні пропонує уряд, є далеко не досконалим. На мою думку, уряд Януковича - єдиний за історію України уряд, який „наїхав” на соціальні гарантії гірників. І це для мене є дуже дивним”, – наголосив у коментарі “Гал-info” народний депутат України, член фракції „Наша Україна” Володимир В’язівський.
“Стосовно сьогоднішнього голосування, я можу сказати, що ті депутати робили це наосліп. Проект Держбюджету, який був розданий депутатам, був не доопрацьований і неоформлений належним чином. Мені є дивним той факт, що депутати повірили уряду на словах. У тексті проекту Держбюджету є дуже велика кількість недоопрацювань. Соціальна сфера виписана, як на мене, не до кінця і потребує значних доопрацювань в комітетах”, -  сказав нардеп.
Стосовно того, хто з „Нашої України” проголосував за Держбюджет у першому читанні, Володимир В’язівський сказав, що це депутати, які є в фракції за квотою Партії промисловців і підприємців. „Завтра зранку буде засідання фракції, я думаю, що це питання повинно розглядатись. На попередньому засіданні фракції було піддано критиці цей законопроект, як такий, що не відповідає інтересам населення. Тому те, що ці депутати проголосували, є для мене незрозумілим”, - зазначив Володимир В’язівський.  
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ