Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Уряд Януковича виконує завдання Москви – Олексій Івченко

“Не дивно, що російська сторона у переговорах щодо ціни на газ висуває умови неприєднання України до НАТО, не входження до СОТ без Росії, продовження терміну перебування Чорноморського флоту на нашій території. Я думаю, що є ряд інших вимог, зокрема, передача газотранспортної системи, -- наголосив народний депутат України Олексій Івченко коментуючи ситуацію у газовій сфері. - За це Україна купуватиме газ за ціною 130 доларів за тисячу кубометрів у першому півріччі 2007 року”.

 Івченко вважає, що якщо поставлені Росією умови будуть виконані українською стороною, то з другого півріччя ми будемо платити ті ж 230 доларів, що й Білорусія та Молдова.
 “Це свідчить про одне, -- каже він, -- переговорна група, яка сьогодні відповідає від імені уряду за газові переговори, абсолютно в односторонньому порядку погоджується на всі вимоги Росії. І це не дивлячись на те, що попередні угоди та контракти були підписані на інших умовах. А саме, газ за ціною 95 доларів періодом на п’ять років, домовленість, що в односторонньому порядку жодна з сторін не може змінити ціну на газ і транзитну ставку”.
 “Це підтверджує те, що уряд не займається переговорами, а отримує завдання від російської сторони”, -- цитує прес-служба «Нашої України» Івченка.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ