Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Уряд запрошує швейцарські компанії вести бізнес в Україні

Швейцарські дипломати і бізнесмени визнають значний прогрес у проведенні реформ в Україні. А отже інвестиції швейцарських компаній в Україну будуть зростати. Про це йшла мова під час засідання Спільної торгово-промислової палати Швейцарія-СНД в Цюріху. Про це повідомила прес-служба Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

В рамках засідання комісії відбувся круглий стіл «Україна: Бізнес-середовище та сектори можливості для швейцарських компаній». Заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України Максим Нефьодов виступив з презентацією «Україна змінюється: 50 днів нового Уряду».

Максим Нефьодов зазначив, що в Україні зафіксовано зростання ВВП, що свідчить про початок поступового відновлення економіки. Також вийшла на новий рівень одна з ключових реформ – реформа публічних закупівель. Так, з 1 квітня розпочато повний перехід на електронну систему публічних закупівель ProZorro. А наприкінці травня звершилося офіційне приєднання України до Угоди СОТ про публічні закупівлі GPA, що відкриває величезні можливості для українського бізнесу.

«Реформи в Україні тривають, і по деяких напрямках ми вже досягли помітних успіхів. Наше головне завдання – максимальна дерегуляція і створення комфортних умов для інвесторів. Ми запрошуємо швейцарські компанії вести бізнес в Україні», - підкреслив Максим Нефьодов.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ