Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Уряд затвердив план заходів з вшанування подвигу Героїв Крут

Кабінет Міністрів затвердив План заходів з вшанування у 2010 році подвигу Героїв Крут. Відповідне урядове розпорядження підписано Прем’єр-міністром України Юлією Тимошенко. Про це повідомив офіційний сайт Ю. Тимошенко.

Згідно з документом, 29 січня цього року у Києві, обласних та районних центрах, інших населених пунктах буде проведено урочисті заходи з вшанування подвигу Героїв Крут. Крім того, уряд запланував цього ж дня покладення квітів до пам’ятника Героям Крут на Аскольдовій могилі у столиці.

Вшанування подвигу під Крутами відбудеться також на території Меморіального комплексу "Пам’яті Героїв Крут" поблизу с. Крути Ніжинського району Чернігівської області. Крім того, в Плані заходів зазначено, що меморіальний комплекс працюватиме на постійній основі для відвідання його учнівською та студентською молоддю, а також військовослужбовцями.

З нагоди вшанування пам'яті полеглих під Крутами у січні в загальноосвітніх, вищих, у тому числі військових, навчальних закладах буде проведено тематичні воєнно-історичні читання, уроки патріотичного виховання, вечори-реквієми, присвячені подвигу Героїв Крут та іншим подіям воєнної звитяги.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ