Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Усі квитки на 30 грудня викупили, - Укрзалізниця

У зв’язку із наближенням новорічних свят найбільший попит на залізничні квитки наразі спостерігається на п’ятницю, 30 грудня. Майже усі квитки на цю дату на місця у поїздах, які включені у графік руху, пасажири забронювали та викупили у дуже стислий час. Про це повідомила прес-служба Укрзалізниці.

Укрзалізниця нагадує, що система бронювання квитків та бронювання через Інтернет значно розширює можливості пасажирів у плануванні своїх поїздок залізничним транспортом Якщо попередньо заброньовані квитки не викуповуються упродовж 2 днів, вони знову повертаються у вільний продаж.

Цілком зрозумілі бажання пасажирів виїзджати у місця відпочинку ближче до вихідних, і враховуючи те, що залізничний транспорт залишається найдешевшим видом сполучення, попит на нього традиційно високий. Однак обравши дату від’їзду на початку та в середині передноворічного тижня, пасажири уникнуть ажіотажу, який традиційно спостерігається в останні дні Старого року.

Укрзалізниця радить пасажирам планувати виїзд у напрямку популярних туристичних маршрутів у інші дні. На графікові поїзди квитки по 29 грудня включно знаходяться у вільному продажу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ