Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Усі міністри-„нашоукраїнці” написали заяви про відставку

Сьогодні зранку в секретаріаті Верховної Ради зареєстровані заяви про відставку усіх міністрів від “Нашої України – Романа Зварича, Юрія Павленка, Юрія Поляченка та Ігоря Ліхового. Заяву про звільнення написав також міністр внутрішніх справ Юрій Луценко. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив лідер “Нашої України” Роман Безсмертний. "Заяви були зареєстровані рівно о 10:50", - зазначив Роман Безсмертний.

 “Україна живе в нових політичних реаліях, - зазначив Безсмертний , - і сьогоднішня відставка – перший випадок в історії України, коли міністри складають свої повноваження за політичними мотивами”.
 «Коли стало зрозуміло, що так звані антикризовики не збиралися і не збираються виконувати Універсал національної єдності, наслідком чого став злам зовнішнього та внутрішнього курсу нашої держави, “Наша Україна” пішла в опозицію", - зазначив Роман Безсмертний. Лідер “Нашої України” сказав, що українська історія не знає практики існування опозиції в умовах парламентсько-президентської республіки. “Тому "Наша Україна" пропонує опозиції свої ідеї, які мають консолідувати опозиційні сили", - сказав Безсмертний. Таким консолідуючим початком, на думку Безсмертного, має стати конфедерація “Європейська Україна”, у якої “політичною конституцією буде Універсал національної єдності, опрацьовані в ході переговорного процесу документи".
 "Інструментом роботи такої опозиції ми пропонуємо зробити опозиційний уряд", - зазначив Безсмертний. Передає прес-служба «Нашої України».

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ