Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Усі підприємства перевізників у Львові до кінця року перевірять працівники ДАІ

До кінця року ДАІ планує провести перевірку усіх перевізників у місті Львові. За десять місяців перевірок автогосподарств-перевізників у Львові (здійснили 349 перевірки) працівники ДАІ виявили 1489 технічно-несправних транспортних засобів із 9862 транспортних засобів, які оглянули. Про це сьогодні на нараді повідомив начальник ВДАТІ обласного ДАІ Олег Романюк.
 „Проведені перевірки показали, що контроль технічного стану транспортних засобів при виїзді на лінію та поверненні в гараж посадовими особами, які відповідають за технічний стан і експлуатацію транспортних засобів не виконується належним чином, графіки проведення технічного обслуговування транспорту не складають або вони мають формальний характер. Своєчасне і в повному обсязі проведення робіт з технічного обслуговування згідно з нормативами, встановленими виробниками відповідних транспортних засобів, не проводиться. Транспортні засоби експлуатуються до виникнення серйозних поломок”, – розповів Олег Романюк.
За словами Олега Романюка,врезультаті перевірок за невиконання вимог ст. 12 Закону України «Про дорожній рух», за випуск на лінію технічно-несправних транспортних засобів працівниками ВДАТІ притягнули до адміністративної відповідальності 294 посадових особи автогосоподарств-перевізників. За фактами виявленних недоліків в організації роботи керівникам підприємств перевізників видали 218 обов'язкових для виконання приписів ДАІ, за невиконання приписів до адміністративної відповідальності притягнули 51 керівника.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ