Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Усі спроби створити коаліцію мимо Президента та не на основі його програми приречені на невдачу – Юрій Ключковський

«В питанні формування коаліції з точки зору Конституційної реформи є дві сторони», - сказав сьогодні, 4 квітня, постійний представник Президента в парламенті, народний депутат Юрій Ключковський.
«Перша – формально юридична, формується урядова коаліція, яка має забезпечити певний напрям політичної діяльності, програма коаліції саме і задає цей напрямок», - сказав народний депутат.
«Однак ми не маємо права забувати і про політичний аспект, про зобов’язання, які ми взяли перед українським народом під час президентських виборів. Ніхто не скасовував результати президентських виборів та не ставив їх під сумнів. Також ніхто не може позбавити Президента України відповідальності за реалізацію його програми. Якщо взяти до уваги ті політичні заяви, які зроблено з боку Юлії Тимошенко та з боку СПУ, що вони базуються на цінностях Майдану та помаранчевої революції, то логічною є підтримка саме Президентської програми, за яку голосував народ», - сказав Юрій Ключковський.
«Тому всі спроби створити коаліцію мимо Президента та не на основі його програми приречені на невдачу», - наголосив народний депутат.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ