Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Усім випускникам Львівського університету МНС обіцяють роботу

У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбувся персональний розподіл випускників. Про це повідомила прес-служба вишу.

Комісію очолив заступник директор департаменту кадрів та роботи з персоналом МНС України Іван Шевченко, а до її складу увійшли перший заступник Держтехногенбезпеки України Іван Кріса, ректор Університету Михайло Козяр, начальник управління освіти і науки МНС України Андрій Ренкас та представники територіальних управлінь МНС і Державної інспекції техногенної безпеки України.

Розподілено 237 осіб. З них магістрів - 26, спеціалістів – 110, бакалаврів – 101. Випуск фахівців заплановано на червень, а магістри завершать своє навчання у грудні.

Ректор Університету Михайло Козяр виступив з ініціативою присвоїти спеціальне звання «лейтенант служби цивільного захисту» не лише тим, кого випустять в червні, але й магістрам. «Пропоную присвоїти магістрам спеціальне звання разом з усіма, а також передбачити механізм їх фінансування. Вони продовжать навчання до грудня. Це люди з високим рівнем знань і буде не правильно, якщо вони отримають звання у грудні після свого випуску і відставатимуть від своїх ровесників на півроку», - додав М.Козяр.

Ініціативу ректора підтримали начальники територіальних управлінь МНС та Держтехногенбезпеки. Були й пропозиції присвоїти магістрам після випуску одразу звання старшого лейтенанта, як відмінникам навчання. Комісія вирішила розглянути дане питання і прийняти рішення найближчим часом.

Вперше за три роки представників, які направлялися на навчання з Львівської області, в повному складі розподілили на роботу в підрозділи Головного територіального управління МНС та Держтехногенбезпеки Львівщини.

«Зазвичай ми не могли взяти усіх на роботу, адже наша область найчисельніша по кількості випускників. В минулих роках тим, кого ми не могли взяти на роботу у Львові, пропонували посади в інших регіонах України», - прокоментував начальник ГТУ МНС Львівщини Сергій Дмитровський.

«Загалом усі залишились задоволені, а головне випускники стовідсотково забезпечені роботою», - сказав ректор Михайло Козяр.

За результатами роботи кадрової комісії випускники розподілені на роботу в підрозділи МНС та Держтехногенбезпеки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ