Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Успіх Економічного форуму залежить від залучення інтелектуального та інноваційного потенціалу - Михайло Яворський

Успіх Економічного форуму залежить не лише від інвестицій. Принаймні у цьому переконаний директор ЛЦНТЕІ Михайло Яворський. Про це він зазначив сьогодні, 6 жовтня, під час урочистого закриття VI Міжнародного економічного форуму: «Форум та інвестиційний ярмарок закінчилися. Щоб він дав свої плоди, важливо також, щоб до інвестицій залучався також й інтелектуальний та інноваційний потенціал Львівщини. Від цього залежатиме, як розвиватиметься Україна. Потрібно, щоб вона обрала модель інноваційного розвитку».
Начальник Управління зовнішніх відносин ЛОДА Оксана Музичук наголосила: „Робота секцій VI Міжнародного економічного форуму пройшла успішно, були дуже цікаві виступи наших закордонних колег… Більше половини тих, хто виступав, були представниками бізнесу та влади європейських держав. Наша мета, як організаторів, була організувати залучення знань та досвіду, і я думаю, що ми з цим завданням упоралися».
Нагадаємо, VI  Міжнародний економічний форум тривав з 4-го по 6 жовтня. Форум проводився у Львові вже вшосте. Участь у форумі взяли представники уряду України, інституцій Європейського Союзу, серед яких керівники центральних і регіональних органів влади, а також представники ділових кіл України та інших країн Європи.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ