Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Утилізація одного кубометра сміття на полігоні твердих відходів у с. Дубина Сколівського району коштуватиме 12 грн або більше - Ігор Ортинський

„Утилізація одного кубометра сміття на полігоні твердих відходів в с. Дубина Сколівського району коштуватиме 12 грн або більше”, - розповів “Гал-info” заступник голови Сколівської райдержадміністрації Ігор Ортинський.


Зокрема, восьмого грудня відбулася нарада з питань підготовки документації по будівництву полігону твердих відходів в с. Дубина Сколівського району. На нараді було обговорено це питання і дано доручення земельному відділу підготувати всі документи для відводу земельної ділянки під будівництво сміттєзвалища, а директору Сколівського ДЛГП “Галсільліс” вжити заходи щодо відновлення дороги до полігону твердих відходів.
„На сьогодні ми вже освоїли 150 тис. грн, за які провели підготовчі роботи і закупили гідроізолюючі мати і частину огорожі. Наразі ми будуємо чашу площею 1000 кв. метрів, проте в майбутньому зможемо розширити її до 2,8 га. Загалом на сміттєзвалище і обслуговуючі будівлі виділено 3,45 га. Цього року більше ніяких робіт ми виконати не встигнемо, тому продовжимо навесні наступного. Зокрема, ми подали заявки на виділення 800 тис. грн, і є надія, що ми їх отримаємо. За ці кошти ми облаштуємо чашу і збудуємо адмінкорпус для її обслуговування і вберігання від несанкціонованого ввозу сміття. Проте для повноцінного використання площі, закупівлі техніки і створення відповідної інфраструктури потрібно 4,5 млн грн”, - зазначив Ігор Ортинський.
Смітттезвалище буде обслуговувати м. Сколе, с. Коростів, с. Труханів, с. Гребенів, с. Нижнє Синєвидне, смт. Верхнє Синєвидне, с. Підгородь, с. Урич, с. Корчин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ