Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Увечері 31 березня було подано ряд судових позовів щодо встановлення результатів виборів у Винниках

31 березня близько 18 години у Личаківський районний суд Львова було подано ряд судових позовів щодо діяльності Винниківської міської ТВК щодо встановлення підсумків місцевих виборів – про це „Гал-info” повідомив канлдидат у депутати Винниківської міської ради, адвокат Богдан Бень.
Зокрема Богдан Бень, як кандидат від блоку „Наша Україна” а також місцеві організації ВО „Батьківщини” та ГП „Пори” щодо законності скасування МТВК результатів виборів до Винниківської міської ради. Ще один позов подав кандидат на посаду міського голови Теодор Гудзяк а також сам Богдан Бень, який оскаржує законність рішення Винниківської МТВК про недопущення Богдана Беня на її засідання.
Як ми повідомляли раніше кандидат на посаду міського голови Винник Теодор Гудзяк вважає, що рішення Винниківської ТВК про скасування результатів виборів міського голови Винник є необгрунтованим і не базуються на чинному законодавстві —            Стосовно скасування результатів виборів депутатів Винниківської міської ради, то у своєму рішенні Винниківська ТВК не вказала на основі якої скарги визнано вибори недійсними, ці факти не були оприлюднені.
Як повідомляло „Гал-info”  30 березня Винниківська ТВК, розглянувши численні скарги кандидата на міського голову Винник, екс-голову містечка Сергія Уварова та його довірених осіб, вирішила скасувати результати виборів міського голови Винник та депутатів міськради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ