Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка  |  Cуспільство

Увійти до зони вільної торгівлі ЄС Україні може завадити тільки Митний союз з Росією, - представник посольства Великої Британії

Увійти до зони вільної торгівлі ЄС Україні може завадити Митний союз з Росією, Білорусю та Казахстаном, – про це сьогодні, 25 січня, начальник відділу політики, комунікацій і проектів Посольства Великої Британії в Україні Данкан Аллан.

Незважаючи на те, що Україні доведеться гарно попрацювати, щоб виконати всі умови ЄС для входу у зону вільної торгівлі з країнами-членами ЄС, представники ЄС впевнені, що угоду «Про глибоку та всеосяжну зону вільної торгівлі» вдасться підписати, якщо не цього року, то вже 2012. Слід зазначити також, що підписання цієї угоди стане наступним кроком України щодо інтеграції в ЄС.

«Немає нічого, що могло б зупинити Україну на шляху до підписання цієї угоди, окрім, входження України до митного Союзу з Білоруссю, Росією та Казахстаном. ЄС Чітко визначив для українського уряду, що це є неможливим. Тож наразі питання Митного Союзу – є ключовим з погляду ЄС», - прокоментував Данкан Аллан.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ