Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

УЄФА впевнена, що стадіон у Львові збудують до кінця вересня 2011 року

Делегація представників УЄФА та ТОВ «МОК «ЄВРО 2012 Україна» перебуває сьогодні у Львові. Метою візиту представників УЄФА є зустріч з керівниками приймаючого міста Львова для обговорення стану підготовки міста до турніру.

Представники делегації – операційний директор УЄФА Events S.A Мартін Каллен, делегат президента УЄФА з питань ЄВРО 2012, член Виконкому УЄФА Франтішек Лавринець та директор турніру в Україні Маркіян Лубківський спільно з владою міста та області оглянули будівництво нового стадіону та провели робочу нараду.

«За час мого останнього візиту на стадіон, а це було кілька місяців тому, на будівельному майданчику відбулися значні зміни. Бачу, що є прогрес, стадіон виглядає уже зовсім по-іншому. Нас запевнили, що стадіон буде зданий в експлуатацію до кінця вересня, на три місяці пізніше, ніж нам попередньо говорили. Але після сьогоднішньої зустрічі, бачимо, що це реалістичніша дата і ми впевнені, що стадіон буде збудований до кінця вересня 2011 року», - зазначив операційний директор компанії UEFA Events SA Мартін Каллен.

Мартін Каллен народився у Швейцарії. Здобув економічну освіту у Берні. Після закінчення навчання викладав маркетинг, фінанси та комерційну математику у кількох бізнес-школах.

Працював у сфері підприємництва та маркетингу. У 1994 році приєднався до команди УЄФА, обіймав посаду менеджера відділу при департаменті маркетингу. З 2002 року був залучений до організації Чемпіонату Європи з футболу. Мартін Каллен обійняв посаду керівника з питань організаційної роботи УЄФА ЄВРО 2004. На сьогоднішній день він є директором Євро-департаменту УЄФА та несе відповідальність за вирішення всіх оперативних питань, що стосуються УЄФА ЄВРО 2012.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ