Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Уже й Великдень, а нового губернатора на Львівщині катма

Депутати Львівської обласної ради не знають, хто може стати новим губернатором і чому досі немає відповідного указу Президента. Про це вони зізналися в опитуванні «Гал-інфо».

 

Як заявив депутат ЛОР Михайло Ваврин, затримка із призначенням губернатора повязана із тим, що досі тривають торги за крісло голови Львівської ОДА, про пошук професійного управлінця, чи оцінку діяльності чинного губернатора, мовляв, не йдеться.

 

Михайло Ваврин зазначив, що не був проти, якби губернатором залишився Микола Кміть.

 

Натомість інший депутат Львівської обласної ради Олесь Старовойт зізнався, що час призначення і кандидатура нового губернатора – це велика таємниця. Як зазначив депутат, найбільш ймовірними кандидатурами на посаду голови Львівської ОДА є Олександр Горошкевич та чинний губернатор Микола Кміть. Затримка із призначенням нового губернатора, можливо, повязана із підготовкою візиту Президента Януковича на Львівщину.

 

На думку Олеся Старовойта, призначення нового губернатора затягується ще й тому, що Президент хоче знайти компромісну фігуру для центральної влади та місцевої еліти. Разом з тим, новий губернатор має бути спроможним проводити не тільки економічні, але й гуманітарні реформи.     

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ