Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

В 2005 році завод телевізійної техніки «Електрон» зменшив обсяги реалізації продукції на 57,42%

В 2005 році завод телевізійної техніки «Електрон» ДП ВАТ «Концерн–Електрон» зменшив обсяги реалізації продукції на 57,42% порівняно з 2004 роком – з 21 858,3 тис. грн до 9 306,3 тис грн. Про це «Гал-info» повідомив директор заводу телевізійної техніки «Електрон» Діоніс Іваньо.

За його словами, економічна ситуація, за якої завод працював у минулому році, не була сприятливою. Значні зміни зв’язків з постачальниками та споживачами спричинило істотне падіння обсягів реалізації продукції заводу.
У 2003 році обсяг реалізації продукції заводу становив 44 455 тис. грн.
Основна продукцію заводу - розробка і виробництво електронних систем командного наведення; розробка і виробництво комплексних систем телеспостереження та охорони об’єктів і територій; розробка і виробництво систем санкціоноваго доступу, протипожежної охорони систем технічного захисту інформації, включаючи апаратно-програмні.
Серед партнерів і користувачів продукції та послуг ЗТТ «Електрон» - Міністерство оборони України, Державне казначейство України, Державна митна служба, державна податкова адміністрація.
Підприємство атестоване на відповідність міжнародним стандартам ISO – 9001:2000.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ