Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

В 2006 році „Банк Універсальний” планує збільшити кількість відділень у 1,5 раза

В 2006 році „Банк Універсальний” планує збільшити кількость відділень у 1,5 раза - з 24 до 37 відділень. Про це «Гал-info» начальник відділу маркетингу ВАТ „Банк Універсальний” Володимир Вівчарівський.
За його словами, в цьому році планується відкрити 13 відділень банку, а станом на 1 травня цього року мережа відділень банку становить – 24.
На загальних зборах, які відбулися 26 травня цього року, вирішили капіталізувати прибуток Банку, зокрема нерозподіленений  прибуток за попередні роки в розмірі 14,1 млн грн вирішили скерувати на розвиток банку на цей рік. «Банком заплановано збільшення кількості відділень у 1,5 раза. Капіталізація ж прибутку робить ці плани цілком реальними», - сказав Володимир Вівчарівський.
ВАТ «Банк Універсальний» створено в 1994 році. Головний Офіс ВАТ «Банк Універсальний» знаходиться у Львові. Банк представлений у дев’яти регіонах України.
Основним пріоритетом є обслуговування фізичних осіб, а також малого та середнього бізнесу.
Станом на 1 січня 2006 року активи банку становили 386 млн грн, валовий дохід – 58,8 млн грн, власний капітал – 70,6 млн грн, статутний капітал - 55 млн грн, депозити фізичних осіб – 236 млн грн, розмір кредитного портфеля – 300 млн грн.
Займає 64 місце серед українських банків за власним капіталом, 70 місце за розміром кредитного портфеля і 43 місце за розмірами депозитів фізичних осіб (серед 140 банків-членів Асоціації українських банків).
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ