Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

В 2006 році телевізійний завод «Електрон» планує виготовити 70 тис. телевізорів

В 2006 році телевізійний завод «Електрон» планує виготовити 70 тис. телевізорів. Про це “Гал-info” повідомив генеральний директор телевізійного заводу «Електрон» Орест Яремчук.
За його словами, це реальні плани на цей рік, оскільки пік продажу припадає на листопад-грудень, в цей період продається близько 30% всієї випущеної продукції за рік. Також на кінець 2006 року заплановано збільшення обсягів виробництва та розширеня модельного ряду рідкокристалічних (LCD) телевізорів. «Плануємо в два рази збільшити виробництво, ніж в минулому році», - сказав Орест Яремчук.
В 2005 році телевізійний завод випустив 34 тисячі телевізорів, в 2004 році – 3 319 шт.
Телевізійний завод виготовляє: кінескопні (традиційні) телевізори 15 моделей з діагоналями екрану 37 см, 54 см, 63 см та 72 см; та  рідкокристалічні (LCD) телевізори – одна модельна лінія з діагоналями екрану 51 см, 66 см, 81 см.
ВАТ "Концерн Електрон" виробляє телевізійну техніку, телевізійні приймачі кольорового зображення.
Акціонерами ВАТ “Концерн-Електрон” є як фізичні, так і юридичні особи. Державної частки у статутному фонді акціонерного товариства немає.
В телевізорах „Електрон” закладено всі можливі функції таких класів телевізорів, зокрема: телетекст, стереозвук на низькій частоті, у великих моделях є звук NICAM (стереозвук з ефіру), є модель із сабвуфером, додаткові функції обмеження доступу („дитячий замок” та режим „готель”). В телевізорах є входи для підключення аналогових та цифрових джерел сигналу, до прикладу, DVD-плеєра, відеомагнітофона S-VHS, сателітної антени, декодера цифрового телебачення, ігрової приставки тощо. Телевізори захищені від коливань напруги від 100 до 280 вольт. Меню управління українсько мовою, а також на вибір ще 17 мов.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ