Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

В 2006 році «Завод комунального транспорту» (ЗАТ «Львівський автобусний завод») випустить 400 тролейбусів з низьким рівнем підлоги

В 2006 році «Завод комунального транспорту» (ЗАТ «Львівський автобусний завод») випустить 400 тролейбусів з низьким рівнем підлоги. Про це «Гал-info» повідомили в прес-службі заводу.
Завод разом із київськими партнерами починає розробку трамваїв нового покоління з низьким рівнем підлоги, що створений на базі міського автобуса ЛАЗ-А183 СІТІ, аналогів якому в Україні немає, та й в Європі – зазначають в прес-центрі.
Завод уже на сьогодні має замовлення Київської міської ради та багатьох великих міст України на забезпечення трамваями, тролейбусами та спеціальною технікою їхніх комунальних підприємств. Керівництво заводу висловило думку, що нова продукція незабаром матиме попит й у країнах СНД, оскільки  сфера комунальних господарств практично всюди страждає від відсутності міського та спеціального транспорту – повідомили в прес-центрі.
Як повідомляло «Гал-info», ЗАТ «Львівський автомобільний завод» змінив назву на «Завод комунального транспорту», зважаючи на зміни в організаційній і виробничій структурі підприємства, пов’язані з розширенням асортименту продукції заводу.
Виробництво тролейбусів передбачено інвестиційною програмою ЗАТ „Львівський автомобільний завод”, яку затвердив Кабмін. Згідно з нею, до 2007 року ЛАЗ має виробляти  до 80 тролейбусів в рік.
Львівський автомобільний завод випускає тролейбуси  автобуси та вантажні автомобілі.
          За перший квартал 2006 року, ЗАТ ЛАЗ виготовив 89 автобусів, об’єм виробництва склад 48 млрд. 56 млн. 60 тис. грн. Для порівнянні, за аналогічний період минулого року було виготовлено 34 автобуси, а об’єм з виробництва складав 14 млрд. 751 млн. 31 тис. грн. Темпи зростання товарної продукції в порівняльних цінах становили 330,3%.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ