Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

В 2007 році населення Львівщини зможе залучити кредитів на близько 130 млн грн, які будуть надаватися на енергозберігаючі технології

В 2007 році фізичні  та юридичні особи Львівської області  зможуть залучити кредитів на близько 130 млн грн, які будуть надаватися на енергозберігаючі технології. Про це «Гал-info» повідомив начальник головного управління промисловості Львівської облдержадміністрації Ростислав Сорока.

  За його словами, комісія з питань промисловості, бюджетна комісія, тимчасова комісія з питань енергоощадності розробили проект пропозиції згідно  якої в бюджеті області буде закладено близько 20 млн грн  на компенсацію відсотків по кредитах у національній валюті  у розмірі 15% річних на придбання фізичними та юридичними особами теплоощадної опалювальної техніки, що дозволить залучити кредити на суму близько 130 млн грн.
Нагадаємо,  в цьому році на компенсацію відсотків  з обласного бюджету виділено 1,8 млн грн, що дозволить залучити кредити на загальну суму 12  млн. грн.
Кредити з компенсацію відсотків буде в таких  банках:  «Електрон Банк», «Кредобанк» «Львів» та Львівська філія  банку «Надра»,  а також з кредитними спілками «Анісія»,   «Вигода», «Самодопомога»

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ