Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

В 2009 році львівська мерія заборгувала громадським організаціям 380 тис. грн , – Наталя Усач

Свого часу Львівською міською радою було започатковано добру традицію - щороку проводити конкурс соціальних-культурно проектів. Для громадських організацій – це шанс проявити себе та отримати гроші на втілення цікавих ідей. Однак, для мерії, схоже, дотування таких некомерційних проектів є не цікавим та не потрібним. Так вважає депутат Львівської міської ради, член постійної депутатської комісії культури, дозвілля, туризму та промоцій Наталія Усач.

 

За словами депутата, станом на листопад  2009 року із 420 тисяч гривень, що були передбачені у бюджеті на фінансування конкурсу соціально-культурних проектів, громадські організації Львова отримали всього 40 тисяч, а ще 380 тисяч залишилося за мерією в боргу.

 

«Тому мене цікавить, якою, станом на сьогодні 18.02.2010р. є заборгованість Львівської міської ради перед громадським організаціям і чи будуть закриті борги по коштах за  конкурс соціально-культурних проектів  2009 року в повній мірі? Закликаю виконавчі органи  дбати за молоде покоління Львова не лише на словах, а конкретними справами, хоча б виконуючи конкретно те, що міська рада передбачила в бюджеті», – наголосила вона

 

«Враховуючи велику кількість поданих дуже якісних , цікавих та креативних проектів на 2010 рік вважаю, що  фінансування саме  цих проектів повинно бути  збільшено у кілька разів та стати реальним пріоритетом для управління культури та туризму ЛМР  при формуванні бюджету культури на 2010 рік», – закликала депутат.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ