Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

В 2011 році здадуть ключові об’єкти Євро-2012 у Львові

У 2011 році будуть здані в експлуатацію всі об’єкти, замовником яких виступає Державне підприємство «Дирекція з будівництва об’єктів до ЄВРО 2012 у м. Львові». Про це повідомив генеральний директор підприємства Володимир Шадрін.

Зокрема у липні буде завершене будівництво стадіону, який прийматиме матчі ЄВРО 2012, а в серпні – реконструкція тренувальної бази «Скіф». До кінця року будуть завершені роботи у Міжнародному аеропорті «Львів», а саме реконструкція аеродрому, існуючого терміналу та будівництво нового терміналу.

Найближчим часом на львівській арені має бути завершене будівництво адміністративного корпусу та павільйонів. З наступного місяця починаються роботи з облаштування футбольного поля. Навесні триватимуть активні роботи з благоустрою території довкола стадіону.

У міжнародному аеропорту «Львів» розпочинаються роботи з будівництва зовнішніх інженерних мереж. На новому терміналі весь комплекс загально-будівельних робіт буде завершений до кінця року. З другого півріччя відбуватиметься монтаж технологічного обладнання. Восени на об’єкті проводитиметься оздоблювальні роботи та благоустрій.

На реконструкції аеродрому тривають роботи по комплектації будівельних матеріалів, а також влаштуванню геосіток та щебеневих сумішей на ділянці продовження злітної смуги. Навесні на об’єкті активізуються бетонні роботи. Зокрема у червні буде завершене будівництво двох перонів. До кінця осені буде завершено реконструкцію основної частини злітно-посадкової смуги довжиною 2512 м.

На тренувальній базі «Скіф» завершується будівництво залізобетонного каркасу адміністративного корпусу. Навесні на об’єкті будуть завершені роботи з влаштування бетонних конструкцій трибун, розпочнеться монтаж інженерних мереж, облаштування спортивного ядра, яке включає в собі футбольне поле, бігові доріжки та легкоатлетичні сектори. На початку літа буде завершене накриття трибун та розпочнуться роботи з благоустрою території.

areny.lviv.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ