Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В аеропорту Одеси близько 100 представників «Нового обличчя кордону» приступили до служби

Сьогодні близько 100 прикордонників, які пройшли всі етапи відбору та спеціальне навчання в рамках проекту «Нове обличчя кордону», приступили до виконання службових обов’язків у відділі прикордонної служби «Одеса-аеропорт» Одеського прикордонного загону.

Зазначимо, що проходити службу в Одеському аеропорту зареєструвалося близько 350 осіб, з яких понад 150 осіб цивільної молоді та 200 військовослужбовців. Анкети кандидатів обробляла автоматизована електронна система без втручання посадових осіб прикордонного відомства. Далі тривало тестування і навчання, яке проходило за програмами, розробленими спільно з експертами Прикордонної варти Республіки Польща, представниками МОМ та Посольства США в Україні.

Керівництво Південного регіонального управління Держприкордонслужби під час урочистостей привітало учасників проекту з початком служби.

У Держприкордонслужбі вже кілька років поспіль успішно реалізовується зазначений проект за сприянням представництва Посольства США в Україні та Міжнародної організації міграції в Україні. Він направлений на реформування прикордонних підрозділів та створення сучасних відділів з професійним, вмотивованим, принциповим персоналом, що буде ефективно виконувати функції держави на кордоні та водночас матиме високий рівень довіри громадськості та викорінення проявів корупції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ