Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

В Алчевську машина протаранила натовп людей під центральною ялинкою

Водій Ваз 2110 у новорічну ніч протаранив натовп людей у ​​центрі Алчевська Луганської області. Про це "Українській правді" розповіли очевидці події.

За їхніми словами, ДТП сталося о 3-4 годині ночі на центральній площі Алчевська Радянській, де встановлена ​​ялинка, біля якої Новий рік святкувало кілька сотень людей.

"Водій Ваз 2110 заїхав на площу біля міськвиконкому Алчевська і почав давити людей. Автомобіль увірвався прямо в натовп людей перед ялинкою. Натовп, звичайно, почав проявляти своє невдоволення. І коли водій спробував втекти, він збив одну людину і ще кількох зачепив", - сказав очевидець Олександр

За його словами, після цього водій зник з місця ДТП, а люди викликали міліцію і "Швидку".

Стан постраждалих очевидець уточнити не зміг. За його словами, біля міськвиконкому встановлено відеоспостереження, і міліція повинна отримати відео ДТП.

Як відомо, в Івано-Франківську в новорічну ніч невідомий водій "дев'ятки" поблизу новорічної ялинки наїхав на групу людей, які святкували Новий рік.

Внаслідок ДТП 8 осіб отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

Водночас міліція повідомляє, що Новий 2013 українці зустріли спокійно, без серйозних порушень правопорядку та інцидентів.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ