Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

В АП назвали фейком спецслужб РФ "копії звернень Порошенка від 2007 року"

Оприлюднені грузинським телеканалом "Руставі-2" документи, які названі "копіями звернень президента Петра Порошенка в ФСБ, датовані лютим 2007 року, де він обіцяє не діяти проти інтересів Росії", є підробкою. Про це повідомили в прес-службі Президента, інформує Цензор.НЕТ.

"Оприлюднені так звані "документи" від імені Петра Порошенка є низькопробною підробкою та фейком, виготовленим і закинутим телекомпанії Руставі-2 спецслужбою Росії.

Найкрасномовніше про провал ФСБ свідчить факт, який легко перевірити. Олексій Порошенко одружився у Києві у вересні 2013 року, тому у старшого сина Петра Порошенка у 2007 році не було дружини.

Прес-служба Адміністрації Президента звертається до ЗМІ з проханням не поширювати фейкову інформацію, що носить явно замовний з боку країни-агресора характер. А з боку медіа, які поширили неперевірену інформацію, зокрема "Українська правда" і Newsone, розраховуємо на публічне вибачення", - йдеться в тексті повідомлення.

Нагадаємо, вчора стало відомо, що грузинський телеканал "Руставі-2" опублікував нібито "копії звернень президента Петра Порошенка в ФСБ, датовані лютим 2007 року, де він обіцяє не діяти проти інтересів Росії".

Як відомо, 3 лютого 2007 Петра Порошенка не пустили на територію Росії.

6 лютого стало відомо про те, що Порошенку заборонений в'їзд на територію Російської Федерації.

Згодом представники російського Міністерства закордонних справ поширили документ, де сказано, що заборона на в'їзд до Росії народного депутата України Порошенка є відповіддю на недружню акцію української сторони.

Цензор.НЕТ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ