Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Апеляційному суді Львівської області йде розгляд „справи Сушка”

Апеляційний суд Львівської області розпочав слухання у справі щодо банди, яка діяла на території Тернопільської, Рівненської та Львівської областей. Як про це „Гал-info” повідомила прес-служба Генеральної прокуратури України, апеляційний суд Львівської області слухає кримінальну справу, що розслідувалась Генеральною прокуратурою України відносно злочинного угрупування у складі 20 осіб, які скоїли особливо небезпечні злочини та обвинувачуються в бандитизмі, умисних вбивствах, розбійних нападах на території Тернопільської, Рівненської та Львівської областей.
Державне обвинувачення у зазначеній кримінальній справі підтримується Генеральною прокуратурою України.
Нагадаємо, що наразі заарештовано 24 члени банди, а семеро членів банди оголошено в розшук. Членам угруповання інкримінують вбивства понад десяти людей, п’ять замахів на життя та 32 розбійні напади. Географія злодіянь охоплює Київ, Львові та Львівську, Рівненську та Тернопільську області.
Серед затриманих членів банди Оксана Верещак та Артур Сушко, якого звинувачують у вбивстві співробітників спецпідрозділів УБОЗ „Сокіл”, підполковника Андрія Орєхова і старшини Богдана Міська. Слідство також перевіряє причетність банди Сушка до вбивства Сенчука, Вовчака, Рокіро (кримінальний авторитет Микола Лозинський) і до замаху на кримінального авторитета „Морду”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ