Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

В Австрії у ДТП потрапила сім'я із Львівщини: загинули двоє хлопчиків двох і шести років

Фото: Kronen Zeitung
Фото: Kronen Zeitung
Фото: Kronen Zeitung
Фото: Kronen Zeitung
Фото: Kronen Zeitung
Фото: Kronen Zeitung
1/3
У вівторок, 31 серпня в Австрії на трасі Зюдаутобан (A2) сталася ДТП за участі автівки з італійськими номерами, у якій перебувала сім'я родом із Львівщини, яка наразі проживає в Італії.

Про це інформує австрійське видання Kronen Zeitung.

Повідомляється, що авто зламалося під час поїздки і зупинилося на третій смузі руху. В той час в нього на повній швидкості врізався інший автомобіль, за кермом якого сидів австрієць і який не встиг загал. 

На задньому сидінні знаходилися двоє маленьких братиків - двох і шести років. Старший помер відразу після госпіталізації, а за декілька годин медики оголосили про смерть другого.

Натомість батьки у цій ДТП залишилися живими, хоч і отримали травми. Їх госпіталізували до державної лікарні Бадена. 40-річний громадянин Австрії отримав незначні травми.

На місці аварії працювали 2 аварійні вертольоти та рятувальні машини.

Австрійська поліція вже допитала водія, який рухався позаду. Наразі відбуваються слідчі дії та оцінюють технічний стан автомобілів.

За словами керівниці консульського відділу Посольства України в Австрійській Республіці Мирослави Зінкевич, сьогодні до Відня прибудуть близькі родини для підписання необхідних документів з похоронним бюро. Загиблих хлопчиків поховають у Львівській області. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ