Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В «Азовінтексі» не підтвердили зникнення бухгалтера львівської філії, зникли лише гроші

Розміщена 3 квітня в мережі Інтернет інформація про зникнення бухгалтера Львівської філії ТОВ ПБП «Азовінтекс» разом з бухгалтерськими документами є спотвореною. Про це повідомила прес-служба ТОВ ПСП «Азовінтекс».

 

За інформацією прес-служби, у Львівській філії ТОВ ПБП «Азовінтекс» аудиторами підприємства 2 квітня 2010 року було виявлено зникнення грошових коштів. За цим фактом підприємством складено акт, який того ж дня з усіма необхідними матеріалами направлений до правоохоронних органів  - для встановлення причетності бухгалтера Львівської філії до зникнення грошових коштів та відшкодування збитків підприємству. Всі бухгалтерські документи є в бухгалтерії Львівської філії, фактів їх пропажі не встановлено.

 

Нагадаємо, ряд ЗМІ розмістили інформацію про зникнення бухгалтера Львівської філії "Азовінтексу" разом у грошима і бухгалтерськими документами.

 

«Азовінтекс» був головним підрядником будівництва стадіону до Євро-2012 у Львові. Під час візиту до Львова минулого тижня віце-прем’єр Борис Колесніков повідомив про заміну генпідрядника на компанію «Альтком». «Азовінтекс» виконуватиме деякі роботи на умовах субпідряду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ