Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В "Богдан Моторс" сподіваються, що львів'яни виберуть їх автобуси

Нагадаємо, 15 квітня 2020 року у Львові відкрили тендерні пропозиції на закупівлю 100 нових низькопідлогових автобусів. Свої пропозиції подали 5 учасників, але цінова пропозиція «Богдан Моторс» на автобуси "Богдан А70132" визнана найкращою. Про це повідомили на сайті "Богдан Моторс".
Ілюстративне фото.

Наразі тендерний комітет спільно з експертами Європейського інвестиційного банку вивчають всю подану документацію, але «Богдан» сподівається, що вже незабаром буде підписано договір і завод приступить до виготовлення автобусів. Автобуси будуть придбані за кошти Європейського інвестиційного банку у межах участі Львова у програмі «Міський громадський транспорт України».

Вибравши «Богдан», Львів підтримає вітчизняного виробника, а «Богдан» забезпечить роботою працівників «Автоскладального заводу №1» і це є стратегічним завданням підприємства. Виготовляючи автобуси, «Богдан Моторс» отримує можливість виплачувати заробітну плату в тому числі для того, щоб люди витримали ці тяжкі часи карантину, пов’язаного з коронавірусом.

"Стратегічна боротьба з коронавірусом «Богдан Моторс» не обмежується масками та дезінфекцією рук, а збереження великих підприємств повинно бути стратегічним завданням української влади в цей важкий період боротьби з вірусом", - зокрема зазначають лучани.

Водночас, як стало відомо Гал-інфо з власних джерел, фінансова пропозиція «Богдан Моторс» дешевша від пропозиції компанії, що пропонує білоруські автобуси МАЗ, практично на 1 мільйон євро, при закупівлі ста автобусів.

Нагадаємо, пропозиції подали 5 учасників: «Богдан», «УкрЄвроМаз», «Сучасні вантажівки», «Otokar» (Туреччина) та «Електрон».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ