Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

В бюджеті немає коштів на доплати вчителям – Садовий

В бюджеті немає коштів на доплати вчителям. про це сьогодні, 26 січня під час брифінгу повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, як заявила прем'єр-міністр Юлія Тимошенко під час селекторної наради з губернаторами в понеділок, уряд проконтролює питання виплати надбавок медикам та освітянам з 1 січня, – повідомила прес-служба уряду.

 

Вона нагадала про три постанови уряду, які передбачають надбавку у розмірі 50% від окладу бібліотекарям за особливі умови роботи, надбавку з 1 січня у 20% від окладів вчителям, вихователям загальноосвітніх шкіл, викладачам та майстрам профтехучилищ та технікумів, керівникам та їхнім заступникам із числа педпрацівників за вклад у виховання дітей та надбавку за стаж у розмірі від 10 до 30% від посадових окладів медикам.

 

Тимошенко зазначила, що ці надбавки передбачені як у проекті бюджету на 2010 рік, так і у постанові уряду про виконання бюджету-2010 до ухвалення держбюджету парламентом.

Прем'єр зазначила, що для проведення таких виплат із 1 січня, вона направила в регіони роз'яснення, а також лист щодо здійснення видатків за відсутності бюджету-2010.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ