Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

В Чернівцях троє солдатів постраждали від вибуху газу

За фактом вибуху газу у військовій частині в Чернівцях порушено кримінальну справу військовою прокуратурою Чернівецького гарнізону за ст. 367 ч. 2 КК України (службова недбалість), повідомила прес-служба військової прокуратури Західного регіону України

 

У ніч на 3 березня 2012 року у військовій частині в м. Чернівці на контрольно-технічному пункті стався вибух газу, у результаті чого 3 військовослужбовця отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості та заподіяна шкода нерухомому військовому майну.

Перевіркою за інформацією про подію встановлено, що командування військової частини ще наприкінці лютого 2012 року та напередодні аварії зверталось з приводу різкого запаху газу на КТП, що свідчило про його витік через пошкодження газопроводу до ПАТ "Чернівцігаз" та квартирно-експлуатаційного відділу м. Чернівці, чиї службові особи мали усунути пошкодження та аварійну ситуацію.

3 березня 2012 року військовою прокуратурою Чернівецького гарнізону за даним фактом порушена кримінальна справа за фактом службової недбалості службових осіб ПАТ "Чернівцігаз" та КЕВ м. Чернівці, що спричинило тяжкі наслідки, за ознаками злочину, передбаченого ст. 367 ч. 2 КК України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ