Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

В червні завод з виробництва кормів для домашніх тварин «Кормотех» розпочав випуск кормів під ТМ «Клуб 4 лапи» в новій упаковці

В червні цього року завод з виробництва кормів для домашніх тварин «Кормотех» розпочав випуск кормів під ТМ «Клуб 4 лапи» в новій упаковці. Про це «Гал-info» повідомили в дирекції заводу «Кормотех».
Як пояснили на підприємстві причиною зміни упаковки став  перехід на українське виробництво та результати проведених досліджень. Було прийнято рішення кардинально змінити упаковку і зробити її максимально конкурентною по відношенню до яскравих упаковок конкурентів.
У складі кормів«Клуб 4 лапи», на упаковку винесений штамп з зображенням корму та надпис „без барвників».Також  корм  захищений від втрати свіжості та аромату, система „зіпер” отримала свою офіційну назву – „Система збереження свіжості”. «Кожен смак отримав свого головного героя. Відтепер, власникам тварин буде ще легше зробити правильний вибір корму, нові упаковки стали більш яскравими. Пачки з кормом для «котів» - помаранчевого кольору, пачки з кормами для «собак» - блакитного». –сказав бренд - менеджер ТМ «Клуб 4 лапи» Ігор Блистів.
  У січні-травні 2006 року перший в Україні завод з виробництва кормів для домашніх тварин «Кормотех» виготовив 950 тонн продукції.     Завод з виробництва кормів для домашніх тварин „Кормотех” відкрився в жовтні минулого року у Яворівському районі Львівської області,     В будівництво заводу було інвестовано 8,5 млн доларів. Власником заводу є львівський дріжджовий завод „Ензим”. Завод  випускає корми для домашніх тварин  під торговими марками „Гав”, „Мяу” та „Клуб 4 лапи. Потужність виробництва складає 5 тонн продукції за годину
Будівництво заводу „Кормотех” львівський дріжджовий завод „Ензим” розпочав у липні 2004 року. ЗАТ „Ензим” випускає продукцію під торговою маркою  „Львівські дріжджі” (10 найменувань).
    
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ