Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

В Червонограді рятувальники визволяли з «полону» трьох маленьких дітей

Вчора, 7 грудня, до оперативно-диспетчерської служби МНС надійшло два повідомлення з проханням відчинити двері, адже в квартирі без догляду залишились маленькі діти, повідомила прес-служба ГУ МНСУ у Львівській області.

Перший випадок стався о 12.33 год в житловому будинку по вулиці Стуса в місті Червоноград. На останньому поверсі в одній з квартир п’ятиповерхового будинку зачинились двері, де перебувала однорічна дитина. 26-річна жінка не змогла відчинити дверей, то ж викликала бійців МНС. Рятувальники, по прибуттю на місце події, провели всі необхідні роботи та забезпечили доступ власниці до квартири.

Другий випадок трапився о 22 год.37 хв. в житловому будинку по вул. Сокальська у тому ж таки Червонограді. На останньому поверсі багатоповерхівки в одній з квартир, що належить 35-річній мешканці, перебували її двоє дітей: 11-місячна дівчинка та двохрічний хлопчик. За допомогою бійців МНС матері був забезпечений доступ до своїх малят. 

З огляду на такі події спеціалісти ГУ МНС звертаються до батьків з проханням дбати про безпеку своїх дітей!  Якщо така ситуація все ж таки виникла, і ви не можете відкрити двері, потрібно якомога швидше викликати рятувальну службу. Обов’язково чітко поясність диспетчеру ситуацію, акцентуючи увагу на тому, що в квартирі залишилась маленька дитина. Якщо крім цього є ще додаткові загрозливі фактори, наприклад, залишена на плиті каструля, включена вода у ванній, обов’язково повідомте про це.

Як відомо, будь-якій неприємності краще запобігти, ніж потім намагатися знайти вихід із неї. Отже, не встановлюйте на дверях квартири  замок, який легко замикається; замініть всі замки, які зносилися, стали гірше працювати; навчіть себе і всіх дорослих, які проживають з Вами, завжди брати з собою ключі від дверей, навіть коли виходите на хвилину викинути сміття або перевірити поштову скриньку, адже малюк може випадково зачинити двері зсередини. З малих років навчіть малюка відкривати і закривати вхідні двері, щоб він незалежно від ситуації, міг сам покинути приміщення в екстрених випадках. Пам'ятайте, що життя Ваших дітей залежить тільки від Вас самих!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ