Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Червонограді відкрили приміщення міграційної служби

17 січня цього року у Червонограді урочисто відкрили нове приміщення міського сектора Головного управління Державної міграційної служби України, повідомили у секторі організаційно-аналітичної роботи та зв’язків з громадськістю ГУ Державної міграційної служби у львівській області.

Від тепер мешканці шахтарського міста можуть отримати паспорти, зареєструвати місце проживання, тощо за адресою: м. Червоноград, вул.. Івасюка, 12. Проте, за паспортами для виїзду за кордон доведеться звертатись ще у Сокальський районний відділ ГУ ДМС України у Львівській області. Червоноградське відділення не має спеціального обладнання для їх виготовлення.

«Створювати належні умови для прийому громадян ми почали ще з минулого року і продовжимо у 2013-му. Наступне важливе завдання, що ставимо перед собою – забезпечити якомога більше підрозділів, де немає спеціального обладнання для виготовлення паспортів для виїзду закордон, відповідною технікою. Люди мають отримати за місцем проживання повний комплекс послуг у кожному територіальному підрозділі міграційної служби», зазначив начальник ГУ ДМС України у Львівській області Ярослав Скиба.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ