Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В ДАІ Львівщини пропонують відновити фотофіксацію порушень швидкості руху

В ДАІ Львівщини пропонують на державному рівні відновити фото- відеофіксацію порушень швидкості руху за допомогою пристрою «Візир». Тоді, на його думку, значно зменшиться аварійність на дорогах. Про це, сьогодні, 15 січня, повідомив керівник УДАІ Львівщини, полковник міліції Олександр Хутняк.

Керівник УДАІ Львівщини зазначив, що у2007 році фіксація порушень ПДР проводилася автоматично, виносилася постанова на власника транспортного засобу про скоєння правопорушення і скеровувалася до суду. Тоді аварій на дорогах було менше ніж тепер.

«Коли працювали «Візири», був від того позитив, кожен намагався дотримуватися правил дорожнього руху», – сказав Олександр Хутняк.

Також керівник УДАІ додав, що для того, аби зменшити кількість аварій на дорогах, потрібно підвищити штрафи за порушення ПДР. Мовляв, тільки тоді водії будуть дотримуватися законів своєї держави.

Водночас присутній на прес-конференції керівник громадського об’єднання «Варта-1» Ігор Зінкевич зазначив, що під час виїздів на ДТП учасники «Варти» часто стають свідками того, що у 25% водіїв немає полісів цивільного страхування, що є грубим порушенням закону.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ