Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В День Незалежності України відбувся сніданок маленьких львів’ян із Чемпіоном Всесвітніх ігор 2017

Сьогодні, 24 серпня, в День Незалежності України, о 10.00 год. відбувся святковий сніданок маленьких львів’ян із Чемпіоном Всесвітніх ігор 2017 року Станіславом Горуною, також доєднались очільники міста. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Усіх бажаючих поспілкуватися із світовою зіркою карате гостинно прийняла   кав’ярня  «Львівська Свічкова Мануфактура», що знаходиться на площі Музейній, 1.

Гості заходу не лише задавали запитання Станіславу Горуні, а й почастувалися смачними ласощами від пекарні «Лігумінки» та навчилися декорувати свічки під час майстер-класу Львівської Свічкової Мануфактури.

Довідка

Станіслав Миколайович Горуна народився 01.03.1989 у Львові, проживає у Львові та тренується у Клубі спортивного карате “ЮНІОН”. Майстер спорту міжнародного класу.

Станіслав Горуна – перший львів’янин, що привіз золото Всесвітніх ігор у наше місто. Окрім того, перший представник української школи карате, що здобув нагороду для України у даній дисципліні на  другому за важливістю та масовістю після Олімпіади спортивному змаганні.

Станіслав - срібний призер Чемпіонату Європи 2017 року в індивідуальній категорії та бронзовий призер – в командному куміте, срібний призер Чемпіонату Європи 2014 року, бронзовий призер Чемпіонату Світу 2014 року, дворазовий переможець серії турнірів K1 Premier League (2013, 2014), шестиразовий чемпіон України з карате.  За результатами виступу на міжнародному змагання Paris Open 2017, де здобув золото, визнаний кращим спортсменом Львівщини в січні відділенням НОК України у Львівській області. За результатами виступу на Всесвітніх іграх визнаний кращим спортсменом липня відділенням НОК України у Львівській області.

Ефектна та беззаперечна перемога Станіслава Горуни на Всесвітніх іграх дає надію Львову на олімпійське золото від чемпіона Всесвітніх ігор 2017 з карате на Олімпіаді 2020 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ