Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Держекоінспекції стверджують, що на них „наїхали” за інтенсивну роботу

У діях працівників СБУ 25 січня у приміщенні Держекоінспекції у Львівській області простежується зацікавленість певних сил у зміні начальника Держекоінспекції у Львівській області. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив його адвокат Богдан Лукашик.
„Начальник Держекоінспекції у Львівській області здійснює постійну перевірку підприємств, тому ця посада викликає зацікавленість для того, щоб мати людину, яка б не реагувала на порушення в області”, – говорить Богдан Лукашик.
За словами в.о. начальника Олега Ягодського, за останній рік зросли показники із затриманням порушників на кордоні. „Ми входимо в трійку за показниками серед інших областей України. Таким чином збільшилися вимоги до підприємств, як наслідок і виявлення більшої кількості порушень, тому хтось є дуже зацікавленим у створення ситуації, яка сталася 25 січня”, розповів Ягодський.
Як стверджує начальник відділу оперативно-економічного контролю Держекоінспекції у Львівській області Василь Стрещак, у 2006 році на Львівщині було призупинено діяльність 22 об’єктів, минулого – 117. У 2006 році було складено 4 109, а в минулому році –9 603 протоколи щодо споєння екологічних правопорушень. Сума штрафів сягала 311,6 тисяч гривень у 2006 та 515,4 тисячі гривень минулого року. „Така діяльність екологічної інспекції і спричинила ситуацію 25 січня 2008 року, яка, думаю, була вигідна певним силам”, – розповів Василь Стрещак.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ