Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В ДУК ПС прокоментували бійку на турбазі у Драгобраті

За фактом бійки на турбазі Драгобрату затримано 5 бійців ДУК ПС, поліція відкрила кримінальне провадження. Про це йдеться у повідомленні на сторінці командира ДУК ПС Андрія Стемпіцького у facebook.

Так, наразі затримано бійця з позивним "Хорват" – начальник оперативного штабу (один з організаторів та перший офіційний командир 5-го ОБАТ ДУК ПС, поранений в боях з окупантом), бійця з позивним "Бєс" – командир 13-го запасного батальйону ДУК ПС (Київ), який воював в Донецькому аеропорту, де був контужений у бою з російським спецназом та ще трьох бійців.

На даний час, як сказано у повідомленні, аналітики ПС опрацьовують інформацію про обставини події і однозначних заяв поки що не роблять.

Також у повідомленні зазначено, що конфлікт міг виникнути і на побутовому грунті.

Пізніше А.Стемпіцький опублікував ще одну обставину інциденту на Драгобраті. Зокрема, стало відомо, що заклад "Хата Магната" належить жителям Донецької області з м. Красноармійськ, проте як це пов’язано із конфліктом він не прокоментував.

Як повідомлялося, на Закарпатті в смт.Ясіня на території турбази "Хата Магната" невідомі чоловіки у камуфльованому одязі вчинили бійку з обслуговуючим персоналом із застосуванням зброї.

УП

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ