Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

В електромережах “Львівобленерго” без напруги залишаються дві повітряні лінії

Станом на 10 годину ранку 15 січня 2007 року в електромережах ВАТ “Львівобленерго” через сильний дощ та вітер без напруги залишаються дві повітряні лінії – повідомили „Гал-іnfо” у відділі корпоративних зв’язків ВАТ „Львівобленерго”.
А саме: одна повітряна лінія 10 кВ у Бориславському РЕМ, без електропостачання залишається один населений пункт частково (лінія вимкнулась вчора, було погашено один населений пункт повністю, один – частково). Ліквідація вимкнення триває. А також одна повітряна лінія у Пустомитвіському РЕМ: без електропостачання залишається один населений пункт повністю, два – частково (лінія вимкнулась вчора, шість населених пунктів без електропостачання повністю, два – частково). Найближчим часом електропостачання буде відновлено.
Всього з 12-го до 14 січня 2007 включно внаслідок сильного дощу та вітру на Львівщині було знеструмлено 34 лінії електропередач 6-10 кВ, без електропостачання перебувало 122 населених пунктів повністю та 25 – частково.
Для ліквідації наслідків негоди 12 січня у ВАТ “Львівобленерго” було залучено 11 бригад (29 чоловік) і 13 одиниць техніки. Наступного дня, 13 січня, працювало 7 бригад (15 чоловік) і 9 одиниць техніки. Вчора, 14 січня, над відновленням електропостачання працювало 8 бригад (16 чоловік) і 8 одиниць техніки.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ