Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

В Городку підвищили тарифи на водопостачання та водовідведення майже у два рази

В Городку підвищили тарифи на водопостачання на 111,59 % з 1,38 до 2,92  грн/ куб. м.  та водовідведення на 96,88% з  1,92 до 3,78 грн/куб. м. Про це «Гал-info» повідомили у Городоцькій міській раді.
Винконком Городоцької міської ради затвердив базовий тарифи для населення: водопостачання -2, 92 куб. м., водовідведення – 3,78 грн/куб.м. Сесією міської ради від 25 травня даний тариф прийнято.
У зв’язку з тим, що затверджені тарифи на сесії Городоцької міської ради від 15 вересня 2005 року, не відшкодовують витрат операційної діяльності КП «Городоцьке ВКГ»,  внаслідок чого сума збитків від реалізації послуг в минулому році  становила – 630,6 тис. грн, в першому кварталі цього року – 217 тис. грн.
Як пояснили в міськраді збитки одержані внаслідок того, що не затверджують скориговані тариф відповідно до умов господарювання: збільшилася мінімальна заробітна плата, збільшилася вартість покупної води, збільшення цін на електроенергію та паливно-мастильні матеріали та збільшення цін на металопрокат. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ