Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

В Італії двоє українців отримали тяжкі вогнепальні поранення

Двоє українців отримали тяжкі вогнепальні поранення під час спроби злочинців пограбувати АЗС в районі Тор Тре Понті місті Латина, поблизу Риму.Двох українців підстрелили в Італії. Про це УНІАН повідомив голова Християнського товариства українців в Італії Олесь Городецький з посиланням на місцеві ЗМІ.

26-річний українець, який працює на цій АЗС, знаходився на робочому місці разом з своїм земляком, 36 років, коли двоє злочинців на скутері в масках та касках спробували забрати денну виручку, близько 2 тис євро.

Українці намагалися затримати зловмисників. Один з них схопив одного з бандитів, а інший кинув у його спільника вогнегасник. Побачивши таку реакцію, один з нападників витягнув пістолет калібру 7,65 і зробив 5 пострілів, поранивши працівника заправки в живіт, а його товариша - в ліву ногу.

Італійська поліція по «гарячих слідах», на основі записів камер відеоспостереження та даних свідків, затримала зловмисників. Ними виявилися двоє 31-річних італійців, жителів міста Латини. Злочинці в минулому неодноразово затримувалися правоохоронцями. Вдома в одного з них була знайдена зброя, використана при спробі пограбування.

Поранений в живіт українець прооперований і знаходиться у тяжкому стані в лікарні м. Латіна. Його товариш теж отримав необхідну медичну допомогу.

Консульський відділ Посольства України в Італії зв’язався з компетентними органами, взявши цей випадок під особливий контроль, зазначив О.Городецький.

УНІАН

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ