Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

В Івано-Франківській області люди Тимошенко ходитимуть від хати до хати – до 6 лютого

“Перший тайм ми уже відіграли…” – словами відомої російської пісні розпочав прес-конференцію в Івано-Франківську, 26 січня, народний депутат України Дмитро Шлемко. “Тепер наші активісти підуть від хати до хати, в кожну сім”ю, в кожну квартиру…За рахунок активоності ми переможемо”, – заявив керівник виборчого штабу Юлії Тимошенко на Прикарпатті.

 

Свій оптимізм нардеп Шлемко пояснює “другими після Львівщини результатами першого туру президентських виборів на користь Тимошенко”: 38% голосів, або 302 тисячі виборців Івано-Франківщини “сказали так Тимошенко”.

 

Дмитро Шлемко висловив впевненість, що “абсолютна більшість українців, зокрема земляків-галичан – за демократичний шлях розвитку України, “бо не хочуть, щоб Україна перетворилася у московську губернію”. Мовляв, як це заявив наш земляк Дмитро Павличко у своєму “Зверненні до української родини” .

 

За словами Шлемка, “команда Тимошенко розраховує на ті більше як 30 % прикарпатців,  які з тих чи інших причин не прийшли на виборчі дільниці 7 січня  ( 311 тисяч виборців).

 

Шлемко висловив сподівання: ті українці, які “дорожать демократичними цінностямиі чітким європейським вибором розвитку України”, хто у першому турі голосував за інших кандидатів, не за Тимошенко, 7 лютого проголосують за неї неодмінно”.

 

«Заклики окремих голів облдержадміністрацій – голосувати проти всіх, або не прийти на вибори - це однозначно віддати голос за Януковича”, – переконаний Дмитро Шлемко.

 

Окрім звернення Дмитра Павличка на підтримку Тимошенко, прикарпатським журналістам роздали таке ж звернення Героя України Левка Лук’яненка – “дати шанс Тимошенко зупинити навалу антиукраїнської орди на чолі з Януковичем”.

 

На завершення прес-конференції голова обласної організації КУН, депутат обласної ради Богдан Борович заявив: “У нас в КУНі була довга дискусія, і ми прийшли до висновку – всякими засобами – можливими і неможливими – недопустити до керівництва державою Януковича. Тому ми однозначно підтримуємо Юлію Тимошенко”.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ