Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

В Івано-Франківській області від COVID-19 померла працівниця ЗСУ. Діагноз встановили після смерті

В Івано-Франківській області від COVID-19 померла працівниця Збройних Сил України. Про це повідомили в прес-службі Генерального штабу ЗСУ.

Як зазначили в Генштабі, на 07.00 7 квітня в Збройних Силах України зареєстровано 4 випадки захворювання на гостру респіраторну хворобу #COVID19, спричинену коронавірусом SARS CoV 2, з них 1 летальний.

На ізоляції (в тому числі самоізоляція) – 87 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція у найближчі 3 доби – 18 осіб.

Стосовно померлої особи: жінка, працівник ЗС України однієї з військових частин з Івано-Франківської області, з 20.03.2020 знаходилася на амбулаторному лікуванні з діагнозом ГРЗ. 27.03.2020 стан погіршився, була госпіталізована до ЦРЛ м. Надвірна, 30.03.2020 переведена до реанімаційного відділення, 06.04.2020 о 6.00 померла. Діагноз COVID-19 підтверджено ввечері 06.04.2020.

Аналіз захворювань серед військових та цивільного населення свідчить про те, що найчастіше інфекція поширюється під час епізодичних зустрічей з найближчими людьми (друзями та рідними), що не входять до кола осіб, з якими ви спілкуєтеся щодня або мешкаєте разом. Не наражайте себе та свою родину на небезпеку зайвими контактами.

Командування_Медичних_сил Збройних Сил України закликає дотримуватися правил карантину та особистої гігієни.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ