Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

В Івано-Франківську викрали 10 тисяч доларів, зібраних Штабом нацспротиву

Міліція Івано-Франківська порушила кримінальне провадження за фактом крадіжки 10 тисяч доларів із сейфу Штабу національного спротиву. Про це повідомили у службі зв’язків з громадськістю управління МВС в області.

За словами керівника прес-служби Костянтина Кулака, 30 березня в офісі партії УНП, де був і штаб національного спротиву, виявили крадіжку грошей, слідів злому нема, тож припускають, що зловмисники діяли шляхом підбору ключів.

На місці події працюють правоохоронці.

Минулого тижня Штаб національного спротиву прозвітував про використання коштів, які прикарпатці здавали на Євромайдан. Тоді керівник штабу Василь Попович повідомив, що від 2 грудня минулого року безпосередньо на штаб спротиву було зібрано 3,5 мільйона гривень, з них витрачено трохи більше 3 мільйонів 100 тисяч гривень і 1200 доларів.

Тоді ж повідомили про залишок коштів у Штабі національного спротиву: майже 400 тисяч гривень, 10 тисяч доларів, 3 тисячі євро, 50 футів, 7 тисяч рублів, 300 злотих і 300 канадських доларів. Їх планували спрямувати на допомогу і лікування постраждалих на Майдані.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ