Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

В Кам’янка-Бузькій поліцейські викрили зловмисника, причетного до вбивства пенсіонерки

В Кам’янка-Бузькій поліцейські викрили зловмисника, причетного до вбивства пенсіонерки. Про це повідомили в прес-службі Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Чоловіку оголошено про підозру у скоєнні умисного вбивства, клопотання про обрання міри запобіжного заходу скеровано до суду

У Кам’янко-Бузький відділ поліції Львівщини, 4 листопада надійшло повідомлення про те, що о 16.50 в одному з будинків у райцентрі виявлено тіло 86-річної місцевої мешканки.

Як з’ясували працівники поліції, сусіди зауважили, що в помешканні старенької вдень горить світло, чого раніше ніколи не бувало. Тож вони вирішили дізнатись, чи раптом чогось не сталося. Зайшовши в будинок, сусіди виявили в коридорі тіло пенсіонерки без ознак життя зі слідами насильницької смерті. Про це вони повідомили у поліцію.

Вжитими слідчо-оперативними заходами, правоохоронці встановили, що до вбивства жінки причетний раніше судимий 25-річний місцевий мешканець. Йому оголошено про підозру у скоєнні злочину за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Клопотання про обрання зловмиснику міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою 5 листопада було скероване до суду, який розгляне його завтра, 6 листопада.

Проводиться досудове розслідування, з’ясовуються мотиви та обставини скоєння злочину.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ