Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

В колишній залі гральних автоматів на Бандери буде україномовна книгарня

Приміщення на вул. С.Бандери, 33, в якому раніше були розміщені гральні автомати, передадуть в оренду в оренду способом некомерційного конкурсу з умовою, що цільовим використанням приміщення буде торгівля україномовними книгами, журналами та газетами, – повідомила прес-служба Львівської міської ради з посиланням на управління комунальної власності Львівської міської ради.

 

«При переданні приміщення в оренду економічна складова питання не завжди є домінантною. Ми мусимо дбати і про духовну складову життя громади міста. От і цього разу ми спрацювали так, що у Львові з’явилася ще одна можливість для наших мешканців  придбати для свого користування видання українською мовою», – зауважив керівник управління комунальної власності Євгеній Климкович.

 

Водночас, за словами пана Климковича, продовжуючи роботу у напрямку створення умов для розповсюдження української книжки у Львові, управління комунальної власності проводить підготовчу роботу з метою надання в оренду приміщень Львівській організації Національної спілки письменників України для спеціалізованої книжкової крамниці з метою організації торгівлі книгами сучасної національної української літератури, зокрема, письменників Львівщини
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ