Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

В «Концерні Галнафтогаз» створено службу внутрішнього аудиту

В «Концерні Галнафтогаз» створено службу внутрішнього аудиту. Про це «Гал-info» повідомили в прес-службі компанії.

Службу внутрішнього аудиту в «Концерні Галнафтогаз» створено для забезпечення комплексного, незалежного, професійного та об’єктивного контролю за фінансово-господарською діяльністю компанії Основними завданнями напрямку є забезпечення ефективності  процесу управління ризиками, забезпечення надійності системи внутрішнього контролю, забезпечення повноти і достовірності фінансової та управлінської звітності а також забезпечення виконання вимог законодавства України та внутрішніх правил компанії- повідомляє прес-служба.
У зв’язку із створенням у «Концерні Галнафтогаз» нового напрямку – служби внутрішнього аудиту, в структурі компанії відбулися кадрові зміни. Олена Лексікова, яка до того була головним бухгалтером Концерну, призначена директором з аудиту, натомість головним бухгалтером призначено Володимира Українця, який до того працював начальником відділу методології та звітності.
За словами  директор з аудиту ВАТ «Концерн Галнафтогаз” Олени Лексікової, необхідність запровадження служби внутрішнього аудиту в українських компаніях, зумовлена бажанням власників і керівників мати повну і достовірну інформацію про реальний стан справ у бізнесі. «Щоб краще справлятися з цим завданням, ми запропонували таку структуру: відділ аудиту систем управління, відділ аудиту системи  обліку і звітності та відділ оперативного контролю або контрольно-ревізійний відділ», - сказала вона.
ВАТ “Концерн Галнафтогаз” входить до холдингу «Універсальна інвестиційна група». Належить до найбільших  власників АЗС в Україні. Концерн володіє мережею АЗК «ОККО», що складається зі 127 сучасних комплексів. Загалом «Концерну Галнафтогаз» належить 180 АЗС і 15 нафтобаз у Львівській, Івано-Франківській, Закарпатській, Тернопільській, Рівненській, Хмельницькій, Вінницькій, Волинській, Кіровоградській, Харківській та Чернігівській областях, а також у Києві. Статутний капітал Концерну – 160 млн грн.
Консолідований чистий прибуток “Концерну Галнафтогаз” за 2005 рік (національні стандарти фінзвітності) становить 37,6  млн. грн. Капіталізація «Концерну Галнафтогаз», відповідно до останніх угод з акціями компанії (ПФТС), становить 200-220 млн. дол. США.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ