Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

В Київській області викрили канал збуту особливо небезпечних наркотиків з Росії

2 жовтня співробітники Служби безпеки України у межах заходів із протидії незаконному обігу наркотичних засобів та психотропних речовин викрили в Київській області канал збуту особливо небезпечних наркотиків. Про це повідомили у прес-центрі Служби безпеки України.

Оперативники спецслужби встановили, що росіянин, який тимчасово мешкав у Києві, налагодив канал постачання героїну, метадону та фентанілу з Російської Федерації. За оперативною інформацією «товар» до України залізницею доставляли кур`єри. Отримані наркотики наркоторгівець реалізовував оптовими партіями у столичному регіоні через мережу дилерів.

Правоохоронці затримали зловмисника відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України на одній з вулиць Києва під час спроби збуту півтора кілограма вказаних наркотичних засобів. За попередніми оцінками вартість вилучених наркотиків за цінами «чорного ринку» становить понад сімдесят п`ять тисяч американських доларів.

Наразі вилучені наркотичні засоби передані на експертизу.

У межах відкритого кримінального провадження України тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин протиправної діяльності росіянина.

Операція із викриття зловмисника проводилася зі слідчими Головного відділу Нацполіції під процесуальним керівництвом прокуратури.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ