Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У ЛКП "Лев" розповіли історію про Арчі

1/2
Ця історія – про байдужість. І про велику надію знайти найкращі руки для чудового Арчі!

Минулого тижня ловці ЛКП "Лев" відловили собаку у жахливому стані, неймовірного німецького вівчарика, якого назвали Арчі. Собаці 5-7 років, у нього виявлено новоутворення гігантського розміру.

"Ми не знаємо, яка доля спіткала цього собаку, але він є страшним прикладом людської безвідповідальності. І ми не можемо бути до такого байдужими! Арчі виглядає доглянутим і, за усіма ознаками, ще вчора був домашнім. От тільки новоутворення вказує, що йому не приділяли достатньо уваги. Ймовірно, покинули собаку через пухлину, на яку господарі вчасно не зреагували, а потім вирішили, що вирішувати проблему вже й не варто…

На щастя, Арчі опинився в ЛКП «Лев» і ми зробимо усе можливе, аби врятувати цього красеня! Наші ветеринари спостерігають за його станом та готують песика до операції у найближчі дні. Оскільки ми сподіваємося тільки на позитивний результат операції, то вже зараз починаємо шукати для собаки майбутнього господаря: аби провідував, допомагав з реабілітацією, водив на регулярні прогулянки та долучився до тривалого лікування цього собаки.

Ми віримо, що розповідаючи про такі випадки зможемо побороти байдужість: господарів – до їхніх улюбленців, мешканців – до ситуації довкола. Не будьмо байдужими!", - зокрема розповіли в ЛКП "Лев".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ