Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я  |  Спорт

У ЛМР так і не знайшли басейни, за які проголосували депутати місяць тому

Львівська міська рада не надала відповідь, у визначений законом час, на інформаційний запит стосовно проголосованого 5 березня рішення, про визначення земельних ділянок для побудови у Львові громадських басейнів.
Перший міський відкритий басейн “Залізна вода” при вул. Снопківській збудований у 1933–1934 рр. за проектом архітектора Тадеуша Карасінського. Об’єкт розташований натериторії парку “Залізна вода”. Після 1945 р. басейн реконструювали, створивши на його базі спортивний комплекс “Динамо”.

Нагадаємо, 5 березня, на сесії Львівської міської ради проголосували ухвалу "Про затвердження Програми з відзначення 200-річчя плавання в Україні". Як було зазначено під час обговорення, в проект даної ухвали включили перелік ділянок де місто планує будувати нові громадські басейни у Львові. Нагадаємо, за інформацією, яка прозвучала під час свого звіту міського голови Львова за 2019 рік, в 2020 році в місті повинні збудувати 6 нових басейнів і відновити басейн "Динамо", що на вулиці Стуса.

Оскільки в проекті ухвали проголосованій на сесії Львівської міської ради, не виявилось вищезазначеного переліку ділянок, журналісти Гал-інфо направили інформаційний запит в Львівську міську ради з проханням надати актуальні інформацію.

Як повідомили в департаменті містобудування, в телефонній розмові, вони нічого не знають про побудову нових басейнів у місті, і перенаправили запит в управління спорту Львівської міської ради. 

Як повідомили в сервісному центрі Центру надання адміністративних послуг м.Львова, запит на отримання публічної інформації за реєстраційним номером 2-ЗПІ-524-001 від 06.03.2020 досі находиться на виконанні в управлінні спорту ЛМР.

Довідка.

Згідно із Законом України «Про доступ до публічної інформації» відповідь на запит має бути надано не пізніше п’яти робочих днів з дня отримання запиту. У разі, якщо запит стосується надання великого обсягу інформації або потребує пошуку інформації серед значної кількості даних, строк розгляду запиту може бути продовжено до 20 робочих днів з обґрунтуванням такого продовження.

Відповідно до статті 23 Закону «Про доступ до публічної інформації», рішення, дії чи бездіяльність розпорядників інформації можуть бути оскаржені до керівника розпорядника, вищого органу або суду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ